lunes, 21 de abril de 2008

Xilòfon virtual

Si cliqueu damunt del títol d'aquest apartat podreu accedir a una pàgina web on els nens podran jugar tocant un xilòfon virtual. La pàgina també permet que mentres el nen toca es pot grabar el que està tocant i després ho pot escoltar.



2 comentarios:

esther dijo...

Crec que aquest joc per als nens petits pot estar molt bé per a que comencin a tenir contacte amb la música i a crear la seva pròpia música. Els petits compositors!
I per als més grans també es podria aplicar per a recordar el so i el nom de les notes,no?
No sé, es pot utilitzar de diverses formes!!
Fins aviat!
Besets!

PERE dijo...

Bona dia MESTRES DE MÚSICA!

En primer lloc agraeixo que hagin començat a llegir el meu post. Els exposo el següent: sóc alumne de 2n de Batxillerat de l'escola Vedruna de Malgrat de Mar, i estic fent un Treball de Recerca consistent en crear un projecte interdisciplinari per alumnes de primer cicle de primària. En aquest projecte, hi dedico bona part a l'educació musical, així doncs, necessitaria adjuntar la partitura de la cançó tradicional "Som els cavallers".

M'he mogut força per Internet, i fins i tot he anat a escoles de música a demanar si la tenien i no he aconseguit trobar-la. Així que no sé si algú me la podria aconseguir d'alguna forma ràpida i facilitar-me-la, li agrairia molt!


Moltes gràcies per la seva atenció,


Espero resposta per la seva part,

El meu correu és peregc_7@hotmail.com

Moltes gràcies!

PERE GARCIA CAMPS